Mutkatonta palvelua ilman välikäsiä

Rakennuttaminen ja rakennustöiden valvonta Hämeenlinnan seudulla

Tmi Neliöville tarjoaa rakennuttamispalveluja ja rakennustöiden valvontaa Hämeenlinnan seudulla. Palvelut on suunnattu pääasiassa asunto-osakeyhtiöille ja muille yritysasiakkaille.

Varmista hankkeen onnistuminen

Räätälöin palvelun aina yksilöllisesti rakennushankkeen mukaan. Tavoitteena on varmistaa hankkeen onnistuminen teknisesti ja taloudellisesti. Toimin taloyhtiön edunvalvojana kaikissa hankkeen vaiheissa, jotta projekti kulkee alusta loppuun sujuvasti ja kustannustehokkaasti.

Hoidan asiantuntevasti myös rakennustöiden valvojan tehtävät. Pidän huolta siitä, että rakennustyöt toteutetaan niitä koskevien suunnitelmien, sopimusten, lakien, asetusten ja viranomaisohjeiden mukaisesti sekä hyvää rakennustapaa noudattaen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Soita, laita sähköpostia tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Tmi Neliöville
Kiistalantie 17 T 1
13200 HÄMEENLINNA

Y-tunnus: 2406249-2
Puh: 040 500 5807

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Neliöville Tmi:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä lainmukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.